Üzletszerő honlapkészítés - Szombathely Sárvár Celldömölk - az ön terméke vagy szolgáltatása számára a keresőoptomalizálásá és az internetmarketing felhasználásával

honlapkészítés, kereső optimalizálás


Egy weboldal a jobb weboldalakért. Hasznos tanácsok, honlapkészítéshez.

Eredményes honlapkészítés és kivitelezés, valamint webfejlesztés és social marketing (Szombathely, Celldömölk, Sárvár)

Honlapkészítés lépésről lépésre


Az internet a mindennapjaink egyik legfőbb információforrása, az információ közlés egyik legfontosabb elemei pedig a honlapok, weblapok webáruházak. A pénz nem boldogit, csak nyugtat ha van – ahogy a mondás tartja – ezért nem meglepő hogy az ügyfelekért való versengés a különféle kis és nagy cégek között ma már az interneten is jelen van. Ezért a honlapkészítés a legtöbbek számára egy befektetés melytől lehetőségeink és ügyfélkörünk bővülését egyaránt várjuk. Persze az üzleti érdekek mellet nagyon sok hobbi, szórakoztató, és személyes weblap is képviselteti magát a világhálón. Összességében elmondható, hogy az weboldalak, honlapok között fellelhető sok jól átgondolt profin kivitelezett honlap, viszont rengeteg használhatatlan tartalomszegény és igénytelen oldal foglalja a szerverek tárolóit. Hogy a Te honlapod melyik kategóriába fog tartozni az csak rajtad múlik…
 

Olcsó honlap, olcsó honlapkészítés? – ez jól hangzik, de hasznos is legyen!!!
 

A honlapkészítési árak, fontos szempontok. VISZONT NE EZ LEGYEN honlapkészítési szándékunk vezérfonala. Az árak előtt a honlap tervezés az elsődleges. A lényeg, hogy lehetőleg az elképzeléseidet szabd az árakhoz, ne pedig az árhoz az elképzeléseidet hisz a kevesebb néha több.

A leírást elsősorban azért készítettem, hogy segítsen eligazodni a weblakészítés világában. Ezért több (ár)kategóriás lehetőséget is be fogok mutatni.

•    Ha nem akarsz költeni, próbáld meg magad elkészíteni honlapod
 

A honlaptervezés a siker és a hatékonyság kulcsa!!!
 

Szerintem nem igaz, hogy van olyan honlapmotor, cms rendszer – pedig sokan ezt hírdetik - amit ha (sok-sok pénzért) megveszel akkor már garantált a látogatottságnövelés és a siker. Mit ér a sokféle funkció ha hiányzik az weblapról az információ? A honlapcsomagok értékesítői gyakran elmondják, hogy szükséges a fórum mert…, szükséges a blog mert… és igazuk van(lehet) DE először TE mond el, hogy mit szeretnél bemutatni és mi az elképzelésed!
 

Portfólio, brand, vagy márka honlap – vagyis mi is lesz a honlapod témája, küldetése
 

Szedj össze és rendszerezz minden információt ami honlapod vezérfonalát alkotja. Az összeszedett információból készíts olyan bemutatkozó leírásokat amik összefoglalják tevékenységed témáját. Fontos, hogy ezek jól kidolgozottak legyenek hiszen ezek lesznek a honlap céloldalai ezek fogják közvetve értékesíteni a termékedet, szolgáltatásodat. A tartalmakat még érdekesebbé tehetjük ha képekkel esetleg videókkal is színesítjük.
 

Honlap struktúra – ha a téma és a tartalom adott már van mire építeni a weblap szerkezetet
 

Igazából még mindig a tervezésnél tartunk de megéri! Az előző pontban a tartalmat és annak információ gazdag megfogalmazását terveztük meg. Ideje azon gondolkozni, hogy hogyan tudjuk ezeket hatékony struktúrában megjeleníteni a böngészőkben. A szerkezetben is legyünk következetesek és emeljük ki, vezessük rá a látogatókat a honlap céloldalaira. A dolgot leegyszerűsítve elég ha egy sima dokumentumra gondolunk… A fontos dolgokat vizuálisan is emeljük ki. Tegyük a menübe írjuk az oldal elejére használjunk nagyobb betűt és egyéb kiemelési lehetőséget.

Ha a fenti pontokon gondosan végigrágtuk magunkat már konkrét elképzeléssel kezdhetjük el kiválasztani honlapunk kivitelezőjét, vagy megpróbálkozhatunk magunk elkészíteni első weboldalunkat.
 

Ismerkedés a honlapkészítés eszközeivel és folyamatával
 

Tegyük fel, hogy úgy döntesz, hogy az itt olvasottak után magad állsz neki a weblap kivitelezésnek. Ismerkedj meg a honlapok technika hátterével. (ha esetleg úgy készítteted oldalad akkor is hasznosak lehetnek az információk)

•    Html oldal készítés és a html tagek
•    Stítuslapok CSS
•    Statikus és dinamikus honlapok
•    Domainnév és webtárhely
 

Keresőoptimalizálás – hogy megtalálják honlapodat, hogy megtaláljanak téged
 

Mikor a weblap elkészül és elfoglalja helyét a weben, a következő kihívás és feladat a megismertetése, népszerűsítése. Az internetezési szokások egyik leggyakoribb tevékenysége a keresés. Rendszerint valamely keresőmotorban (google, bing, yahoo) kezdünk kutakodni a hasznos információk után. Ezért fontos, hogy a keresők eljussanak és lehetőleg több fontos kulcsszóra is a találati lista kiemelkedő pozíciójába emeljék honlapunk oldalait. Innét adódik tehát a keresőoptimalizálás – idegen szóval a searche engine optimalization (seo) – mely olyan tevékenységek gyűjtőfogalma melyek weboldalunk megismerését (indexelését) segíti a keresők számára, valamint befolyásolja azok találati listában elfoglalt pozíciónkat.

A keresőoptimalizálás eszközei:
•    Kulcsszavak, metadatatok
•    Linképítés linkstratégia
•    PageRank
•    Link katalógusok
•    Kerülendő eszközök (black hat seo)
 

Totális internetes jelenlét
 

Ha már honlapunk elindult a siker útján, használjuk ki az onlinemarketing és a social marketing lehetőségeit, hogy sikerünket tovább növeljük. 


Szeretné Ön is eredményessé tenni online marketing tevékenységét?

Honlapkészítés Szombathely, Sárvár, Celldömölk

Szeretné hogy honlapja sok ügyfelet szerezzen Önnek?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


2010 Honlapkritikus.hu