Hasznos online marketing eszközök

honlapkészítés, kereső optimalizálás


Egy weboldal a jobb weboldalakért. Hasznos tanácsok, honlapkészítéshez.

Megfizethető Online Marketing

Online marketing megfizethető áron? Költséghatékony honlapkészítés és social marketing egyben! De miért is fontos egyáltalán az online marketing és a social marketing? Olvassa el összefoglaló gondolatainkat!

Miért lenne fontos számomra az online marketing? - ugye ezen már Ön is elgondolkozott

Véleményem szerint minden vállalkozás életében fontos szerepe lehet az online marketingnek. Legyen szó egy kisebb válalatról, vagy egy világ szintű cégről az online marketing egyaránt hasznot jelenthet számukra.

 

Miért is van ez így

Az internet ezáltal az online marketing a fogyasztók mindenapjában jelen van. Ezáltal az online marketing lehetőséget nyit arra, hogy népes célközönséghez eljutassa a termékekket szolgáltatásokat.

 

Honlapkészítés - a honlap mint online marketing eszköz


Egy jól átgondolt honlap, egyben hasznos és költséghatékony online marketing eszköz. Úgy gondolom egy kisebb honlap a vállalkozások töbségének költségvetésében belefér.
A netet átböngészve a honlapkészítési árak széles skálán mozognak. Én személy szerint úgy gondolom, hogy egy apartman pincészet vagy egyéb hasonló nagyságrendű vállalkozás számára már 30-50 ezer forint körüli összegért is lehet szép és keresőoptimalizált honlapot csinálni.
Éves szinten ez az összeg szerintem nem sok egy hatékony online marketing lehetőségért...


Legújabb és egyre népszerűbb online marketing tevékenység a közösségi marketing (social marketing)


A legtöbb online marketing tanácsadó cég szolgáltatásai között a social marketing is megtalálható. Viszont a honlapkésíztéssel ellentétbe ehhez különösebb programozói ismeret nem is feltétlenül szükséges. A facebook twitter és egyéb közösségi oldalak bárki számára nyitottak. Regisztráció után bárki maga szervezheti a közössögi médiákban online marketing tevékenységét.
Az online marketing fontos szempontja, hogy minnél több potenciális vásárlóhoz érdeklődőhöz jutasa el a terméket szolgáltatást. Erre a közösségi oldalak rengeted lehetőséget adnak. Minnél szélesebb ismeretségi körrel rendelkezünk annál inkább növelhetkük azok számát akik online marketing tevékenységünkre felfigyelnek. Tehát első sorban a social marketing arra irányul,
hogy ismerősöket rajongókat szerezzen, hasznos vicces vagy épp megbotránkoztató postokkal egy láncreakciót indítson el, hozzászólások megosztások likok-on keresztül.


Egyéb online marketing eszközökről röviden


Nyílván a honlakészítés és a kozosségi social marketing csak része annak a széles online marketing eszköztárnak amit felhasználhatunk. Ezeken kívül még rengeted lehetőség adódik. Ilyenek például a vállalati blog oldal kampányvideók bannerhírdetések hírlevelek stb.


Online marketing és honlapkészítés árakról általában


Nehéz átlag árat meghatározni egy online marketing koncepcióra. Mivel a cégek árképzése meglehetősen széles skálán mozog és mindezt nyilván az igények is alakítják. Meglátásom szerint egy kiindulási onlinmarketing stratégia egy szép jól átgondolt honlappal és közösségi marketing kampánnyal éves szinten 60-70 ezer forint összegért már megvalósítható.


Az Ön válalkozásának mégérne éves szinten 70 ezer forintot
egy keresőoptimalizálthonlap social marketing kampánnyal?
Ha igen vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kattintson ide!

 

Szoljon hozzá Ön is!
Becenév:
Email:
Hozzászólás:


2010 Honlapkritikus.hu