Reklámfilmek az interneten

honlapkészítés, kereső optimalizálás


Egy weboldal a jobb weboldalakért. Hasznos tanácsok, honlapkészítéshez.

Reklámfilmek az interneten

A tv-ben ritkán látunk olyan reklámfilmet amit szívesen megnézünk. Reklámidőben magam részéről inkább más csatornákat böngészek át. Ennek oka, hogy a tv-s reklámok többsége nem isgazán szórakoztató (van persze kivétel úgy mint pl: Soproni, AXE, stb). Viszont a youtube és más videómegosztók elterjedése új lehetőséget és új "helyszínt" biztosított a reklámfilmek számára. Számos olyan reklámfilm kering az internetem amit több millió alkalommal néztek már meg. Egy jó reklámfilm hatékony vírusmarketing eszköz, ami adott esetben megsokszorozhatja egy cég potenciális vevőinek számát. A lentiekben kedvenceimből szemezgetek picit.

Vodafone commercial

Mobil szolgáltatók közül a Vodafone reklámfilmjeit emelném ki. Számomra messze veri a többi szolgáltatót  a reklámok ötletességével. (a félreértések elkerülése végett bocs fiuk de nem 70-es vagyok :D)

(közel 18 millió megtekintés a mai napig)

 

 

Heineken és Soproni sör reklám

Mindkét cég remekül ért ahhoz, hogy hogyan készítsen ütős reklámfilmet. Különösen tetszik a Heineken reklámfilmekben, hogy van sztorijuk és abszolút nem erőétetve illesztik a sztoriba a terméküket.

 

 

AXE reklámfilmek

Ezen a területen talán nem is nagyon van versenytárs. Minden reklámjuk vicces, szórakoztat és valószínüleg sokakban érdeklődést vált a ki a termék iránt. Kell ennél több egy reklámnak?

Sorolhatnám még a kedvenceimet de majd inkább egy másik bejegyzésben. Tervezem, hogy hamarossan egy olyan bejegyzést is készítek, ami ugyan ebben a témában de kicsit komolyabban közelíti meg a dolgot. Olyan reklámfilmeket fogok bemutatni amik a reklámszakma elismerésit is kivívták maguknak.

 

Kommentben vagy emailben oszd meg velünk Te is hogy mik azok a reklámfilmek amik neked tetszenek!


Szeretné Ön is eredményessé tenni online marketing tevékenységét?

Honlapkészítés Szombathely, Sárvár, Celldömölk

Szeretné hogy honlapja sok ügyfelet szerezzen Önnek?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szoljon hozzá Ön is!
Becenév:
Email:
Hozzászólás:


2010 Honlapkritikus.hu